lauantai 3. syyskuuta 2011

FM QSL

Uusi AM-kausi on alkanut kelillisesti varsin lupaavasti, mutta uusien raportoitavien asemien löytyminen on vielä aika työlästä, joten on tyytyminen kesän loppujen FM-tallenteiden putsaamiseen ja f-uppien lähettämiseen. Vastauksien suhteen ei ole paljoa valittamista, vielä kun onnistuisi Radio Zaragozalta ja Comercialilta saamaan vastaukset, niin QSL saldo olisi varsin mukava:
Pirate FM, Cornwall 102,2, elokuun 8. oli pelastus brittien osalta kohdallani, ainoa päivä jolloin brittejä kuulin lukuunottamatta joitakin perus BBC asemia. v/s oli erittäin innoissaan raportistani, oli käynyt joskus Turussa ja siksi e-mail vastauksessa ei kehuvia sanoja säästelty.
Radio Vocea Evangheliei, Sibiu 89,4, myös tämän v/s kertoi olevansa kovin onnellinen, että heillä on kuuntelijoita myös Suomessa.

WDR3 Nordhelle, 98,1, kortti, kynä, tarroja, pinssejä ja ohjelma. Samassa kuoressa myös jo aiemmin sähköpostilla vastanneen WDR5:n kortti.
Radio Salü, Saarbrücken 101,7, skannattu e-mail kirje aseman leimalla ja allekirjoituksella varustettuna sekä kuunteluhetkellä juontajana olleen kuva henkilökohtaisilla terveisillä. Sähköpostivastauksetkin ovat joskus melko hienoja!

 


Radio Babboleo Suono, Genova 98,6, vaihteeksi lyhyt e-mail.
Lincs FM, Lincoln 102,2, 8.8 satoa, e-mail.
 

Radio TK, Tuzla, 90,3 suomenkielinen e-mail.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti