torstai 23. helmikuuta 2012

Mukavia lattarivastauksia

Sähköposti on kolahdellut mukavasti viime päivinä tuoden muutamia odoteltuja vastauksia:
Radio Montecristi, Montecristi 580, tämä kuului Lemmenjoella muutamalla hyvällä kuulutuksella ja musiikilla, e-mail. Kiitos RG v/s tiedosta.
Radio Reloj, Santa Clara 570, yksi helppoja Reloj taajuuksia kotonakin, nyt kuitenkin raportoitu LEM-peditionilla, e-QSL ja saatekirje.
Radio Kalikanto, Chamaca 1640, tämän vastauksen saaminen on oma tarinansa. Kuului syyskuussa pariinkin kertaan ja raporttia tarjosin aseman johtajalle David Torres Bozalle useampaan kertaan, kuitenkin ilman tulosta. Pari viikkoa sitten sähköpostiini tuli ilmoitus, että Kalikanto Radio haluaa olla ystäväni Windows messengerin välityksellä. Hyväksyin tietenkin pyynnön ilomielin. Eräänä iltana sitten huomasin, että kalikanto radio on linjalla ja kirjoitin terveiset Suomesta. Toisessa päässä olikin itse aseman johtaja, jonka kanssa kävin pitkän keskustelun. Hän kiitteli raportistani ja kuuntelustani ja lupasi vielä laittaa sähköpostiini oikean verifioinnin ja kuvia asemasta. Kun näiden latinojen lupauksiin ei aina ole luottamista, niin tallensin keskustelumme ja siinä ainakin on QSL, jos sitä luvattua ei tulekaan.
Radio Bacán, Lince 1130, kuului helmikuun 10. pv, ja nyt perinteiseen kirjeraporttiin e-mail vastaus, jossa kerrottiin, että joku toinenkin suomalainen on aseman kuullut, joten aivan FFF ei vastaukseni ole, SFF saattaa olla.
UCSG Radio, Guayaquil 1190, tämä kuului tammikuussa ja vastauksen saaminen vaati hieman työtä, perinteinen kirjeraportti palautui leimalla "se mudo", aiempi v/s ja aseman johtaja ei enää ilmeisesti ollut virassa, mutta onneksi UCSG:n sivuilta löytyi uuden johtajan e-mail osoite, josta sitten vastaus tuli viikon odottelun jälkeen.Yksi jenkki myös KUTI Yakima 1460, e-mail aseman insinööriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti