sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

FM-QSL

 Muutama vastaus on tullut:

Loca FM, Murcia 92,4, tämä mukava asema kuului 29.5. muutamaan otteeseen ja vastasi emaililla. Ensimmäinen kuuluminen Murcian taajuudella Suomessa.

Radio Cartagena 91,8, saman Espanja kelin saalista, aseman johtajalta ystävällinen vastaus emaililla.

Radio Arc en Ciel, Orléans, portugalin kieli aina säväyttää vaikka ei Portugalista tulekaan, lyhyt kuittaus messengerillä.

AFN The Eagle, Stuttgart 102,3, myös jenkkienglantia on mukava kuulla FM:llä ja tältä sitä kuulee. Vastaukset emaililla ja messengerillä.








maanantai 10. kesäkuuta 2024

Espanja FM QSL

 FM kausi alkoi oman suosikkikohteeni Espanjan osalta aivan erinomaisesti 29.5. keleillä. Ensimmäistä kertaa pääsin hyödyntämään sellaisilla keleillä SDR-radioita ja asemia kuului todella runsaasti. Suuri osa vain "tökkimällä", mutta taajuudet tarkasti läpikäymällä tulosta tuli. Muutama vastaus on jo tullut:

Ona Pau - Onda Paz, Barcelona 96,6, kuului ensimmäistä kertaa Suomessa uudella taajuudellaan, on kerran kuulunut entisellä 93,3. Tämä kristillinen asema vastasi whatsapin kautta.

COPE Onda Naranja, Gandia 90,6, yksi selkeä mainos Gandiaan vahvisti tämän id:n, jonka sitten myös asema whatsapin kautta myös vahvisti.


Rock FM, Valencia 93,1, tämä kuului kahdella taajuudella, ja tältä selkeä paikalliskuulutus ja lyhyt kuittaus s-postilla.

Cadena 100, Valencia tx. 99,0, pelkkä ketjuid., mutta muita Cadena Cien asemia ei taajuudella ole, ja myös. vs. vahvisti sähköpostilla tämän Valenciaksi.

COPE Valencia 93,4, tämä keskiaalloilla helpoin Cope tuntuu kelien kohdalle sattuessa helpolta myös FM:llä, koska kuului hyvin myös taajuudella 92,0. Johtajalta sähköposti kuittaus.