lauantai 13. huhtikuuta 2013

LA-QSL

Muutama mukava lattari-QSL on tullut:

Radio Logos, Chazuta 4810, jäi viime syksynä raportoimatta, mutta virhe tuli korjattua nyt huhtikuussa, asema on kuulunut usein ja hyvin ja vastasi nopeasti e-maililla.
La Voz de la Patria Celestial, Barranquilla1310, kuului talvella muutamia kertoja. Tutkimattomia ovat nykyään verifiointien tiet, voi tässä tapauksessa sanoa. Olin etsimässä erään toisen aseman tietoja omalla nimelläni, kun haku yllättäen ohjautui tämän aseman facebook sivuille  ja sieltä löytyi oma kuvani ja teksti:  "Saludamos, y damos gracias a Dios por la vida de nuestro oyente Pekka Hakala de Finlandia Que nos envió Postal y reporte de sintonia."  Myös JHY:lle ja eräälle ruotsalaiselle kuuntelijalle oli samanlainen kiitosmaininta. 
Radio Sol Poder de Dios, La Paz 1300, tämä kuului vallan mainiosti 5.4. Bolivialaiset eivät aivan yleisimpiä mw:llä ole, ja kun Bolivia on itselle aika läheinen maa, niin soitin asemalle kysyäkseni raporttini kohtaloa. Raportista en paljoa ehtinyt puhua kun puhelimeen vastannut henkilö kysyi olenko kuuntelemassa asemaa internetin välityksellä. En ollut, mutta laitoin aseman kuulumaan. Kova meno oli päällä ja siinä samassa olin mukana suorassa lähetyksessä kertomassa kuulumisia Suomesta. Juontaja hehkutti vielä pitkään sen jäkeen kuinka heidän asemaa kuunnellaan kaukana Euroopassa Suomessa saakka. Parikin vastausta sitten tuli Ministerio de Nuevo Pacto Poder de Dios- seurakunnan perustajan facebook sivun kautta, ja toisessa pastori Luis Guachalla toteaa: "EFECTIVAMENTE, LA FRECUENCIA QUE LOGRASTE CAPTAR ES LA DE RADIO SOL PODER DE DIOS, NOS ALEGRA QUE RADIO SOL ESTÉ LLEGANDO A LUGARES COMO FINLANDIA.." Lienee FFF-vastaus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti