sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jokunen vastaus

Aika hiljaista on ollut DX-puolella viime aikoina, uusia raportteja ei ole syntynyt, LA-kelit ovat tuoneet vain tavanomaisia jo raportoituja asemia esiin. Vähissä raporteissa on kuitenkin yksi hyvä puoli, vastausprosentti, vain Radio Surco on vielä vastaamatta tämän syksyn raportteihin.

Rádio Globo Rondônia, Porto Velho 1310, tämä on ollut aika yleinen viime keväästä lähtien, kuului syyskuun lopussa hyvin ohjelmallaan "Planeta Rei" ja vastaus kuuluu sarjaan nopeita, vain kaksi minuuttia raportin lähettämisestä ja täydellinen verifiointi kolahti postilaatikkoon.
Rádio Jardim da Borborema, Areia 1550, tämä kuului vähän heikommin syyskuun puolivälissä ja aseman yksi kuuluttaja vastasi facebookin kautta ja kertoi olevansa ylpeä, että heidän asema kuuluu näin kaukana.


Narodnoe Radio Estonia, Tallinn 100,0, tämä on varmaan aika yleinen Etelä-Suomessa vaikka lokauksia ei viime vuosilta olekaan. Lokakuun 5-6. päivän kovilla tropokeleillä kuului myös Keski-Suomessa erinomaisesti ja vastasi facebookin kautta venäjäksi. Myös raportti oli venäjäksi.
Rix FM Luleå 105,6, samat kelit toivat kuuluviin myös muutamia ruotsalaisia kaupallisia asemia pohjoisesta ilmansuunnasta. Tämä vastasi lyhyellä emaililla.
Radio Skonto, Riga 107,2, tämä myös samojen kelien tulosta, mukava email v/s:n mielestä mukavaan viestiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti