maanantai 10. elokuuta 2015

Radio Luz del Tiempo, El Alto

Viime huhtikuun lopulla oli muutamia mainioita Bolivia kelejä. Useita asemia kuultiin eri kuuntelijoiden toimesta eri puolilla Suomea. Itsekin onnistuin niitä kuulemaan, yksi oli
Radio Luz del Tiempo, El Alto 1520.  Se kuului vartin verran ennen lopettamistaan, ei kovin hyvin mutta kuitenkin. Raportti lähti JEÖ:n blogista löytyneeseen osoitteeseen ja aseman teknikko Daniel Tola tuli lisättyä facebook kaveriksi. Vastausta ei kuitenkaan kuulunut. 10.8. illalla käväistessäni facebookissa tarkistamassa onko tullut vastauksia, huomasin Danielin olevan paikalla. Tervehdykseeni "Hola hermano Daniel" tuli vastaus "Hola hermana". No, usein näin käy, koska nimeni viimeinen kirjain a, niin minua luullaan "sisareksi". Oikaisin että olen "hermano". Heti pian Daniel kirjoitti: "QUE ALEGRIA SABER QUE ESCUCHO  LA RADIO LUZ DEL TIMPO DE BOLIVIA." Muisti heti lähettämäni raportin ennenkuin ehdin kysyä, ja eikös tämä ole selvä verifiointi myös!
Reilut puoli tuntia vaihdoimme ajatuksia, Daniel oli välillä pois, ilmeisesti rahaa piti lisätä, koska taitaa joutua käyttämään nettibaarin yhteyttä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti