keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

FM-kesää

Kesäkuu on ollut aika erikoinen FM-puolella, kelipäiviä ainostaan muutama, mutta ne päivät sitäkin parempia. 12.6. antoi Keski-Suomeen muun mukavan lisäksi kuusi espanjalaista, joita kaikkia ei tosin pystynyt tunnistamaan kuulutuksen puuttuessa. Portugalilaiset eivät tänne saakka ulottuneet vaikka aika lähellä Portugalin rajaa käytiinkin. 17.6. kuului pari uutta maata, Kypros ja Libanon.
 Vastauksia on myös tullut melkoisesti:
Radio Eska, Rzezsów 89,5, kuului toukokuun mahtipäivänä 19.5. ja vastasi emaililla.
77 FM, Meaux 95,8, tämä myös toukokuussa, vastasi emaililla liitteenä PDF-esittely asemasta ja hieno logo.Radio Italia Anni 60, Padova  95,6, lyhyt email facebookin kautta.
Forest FM, Verwood 92,3, tämä ainostaan 25 wattinen community asema kuului hienosti 12.6. Aseman insinööri vastasi yksityiskohtaisella emaililla. FFF.BBC Radio Oxford, Oxford 95,2, myös 12.6. satoa, email.
You FM, Frankfurt 104,3, Hr:n nuorisokanava vastasi nopeasti emaililla.


Radio Boegrad, Beolgrad 87,7, perinteiseen raporttiin perinteine QSL-kortti.
Radio Campus Lille, Villeneuve d’Ascq 106,6, email facebookin kautta.
Cyprus Broadcastin Corporation, R 2, Nicosia 91,1, kuului tentatiivisena, mutta hyvällä kuuluvuudella kymmenen minuuttia ja asemalla ei ollut vaikeuksia tunnistaa ohjelmaansa, vahvistus nopeasti emaililla.
Yksi todella mukava lattarivastaus on myös tullut:

Radio Chaski, Urubamba 5980, taajuuden vapauduttua jammereista on kuulunut usein ja hyvin. Vastasi informatiivisellä emaililla liitteenä neljä kuvaa asemalta ja ympäristöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti