perjantai 2. elokuuta 2013

Vastauksia

Heinäkuu oli FM-puolella melko heikko, vain muutamat lyhyehköt kelit. Vastauksia on kuitenkin tullut, vaikka kesän saldo tulee kyllä jäämään tavoitteesta 100 vastauksesta tänä vuonna, jos elokuu ei aivan hurjia kelejä tarjoa.

Radio Margherita, Palermo 95,2, heinäkuun 11. päivän keleiltä email vastaus via facebook.
Autoroute Info, Dijon 107,7, tämä kuului jo kesäkuussa, aluksi oli vaikeuksia tietää mikä useista taajuuden liikenneradioista oli kyseessä, koska aivan selvää id:tä en kuullut. JMN:n (tnx!) avustuksella raportti meni ensin Sanefille, josta tuli "verifiointi" ja tieto oikeasta asemasta. Tälle sitten löytyi oikeat osoitteet, ja kahdelta aseman teknikolta tuli asialliset pitkät viestit kummaltakin.SWR1 Rheinland-Pfalz, Linz 92,4, näitä eri SWR asemia raportoin 20.6. kolme ja kaiki ovat nyt vastanneet, tämä parilla emaililla ja jotain pitäisi tulla postin kauttakin.
Arena FM, Thessaloniki 89,4, lyhyt Kreikka avaus toi tämän kuuluviin 11.7. Englanninkielinen lyhyt vastaus, joka on ilmeisesti tehty kääntäjän avulla, tuli facebookin kautta.

Fun Rádio, Bratislava 91,6, 25.7. kuului tämä, aseman insinööriltä mukava email, jossa kertoo olleensa Unkarin F1 kisaa seuraamassa ja nähneensä paljon suomalaisia Räikkös-faneja.
BBC Radio Merseyside, Liverpool 95,8, 24.7. pohjoisiin britteihin oli hyvät kelit, mutta osaltani ne meni lähes täysin pieleen, tuli roikuttua aivan väärillä taajuuksilla. Tämä sentään jäi haaviin ja pari vastausta tuli, toinen facebookin kautta.

Radio Koprivnica, Koprivnica 91,7, tämä kuului 25.7. ja vastasi emaililla.
Magyar Katolikus Rádió, Kiskörös 91,7, edellinen asema antoi tälle tilaa pariksi minuutiksi juuri sopivasti yhden mainoksen, tunnusmusiikin ja id:n verran. Kaksi ystävällistä vastausta tuli, toinen unkariksi, toinen englanniksi, kumpikin eri henkilöiltä. Toisen liitteenä kuva taajuuden 91,7 antennin asennustyöstä.  Heinäkuun helmi! FFF.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti