keskiviikko 4. syyskuuta 2013

FM kelejä ja vastauksia

Elokuun loppu tarjosi yllättäen yhden varsin hyvän kelipäivän, erityisesti ranskalaiset olivat ainakin Keski-Suomessa 30.8. voimakkaita. Kymmenkunta uutta raporttia synyi, joka on ihan hyvä lukema vuodenaikaan nähden.
Vastauksia on myös tullut joitain:
Radio Vocea Sperantei, Bistrita 95,8, tämä kuului kesäkuussa, mutta oli odottamassa tunnistusta kun varsinaista id:tä ei äänitteellä ollut. Vastasi emaililla.
Radio Mercure, Beauvais 93,0, kesäkuun kuulumisia myös, email ei tehonnut joten piti lähettää perinteinen CD-kanssa ja siihen aseman web-master ystävällisesti vastasi.


Prvi Radio, Novi Sad 91,0, tämä vaati monta yritystä ennenkuin lyhyt kiitosvastaus tuli.
Radio Horizon, Sainte-Genevieve des Bois 88,4, kuului hienosti 30.8. ja email vastaus tuli nopeasti.
Virgin Radio Nord Picardie, Soissons 88,1, tämä myös 30.8. satoa, onnistuin kuulemaan täydellisen paikallis id:n ja vastaus oli erittäin ystävällinen ja aseman facebook sivuilla kuuluminen myös noteerattiin.
RMC Info, Paris 105,1, alku kesän satoa, tuli kuitenkin raportoitua vasta nyt. Aseman Directeur Général oikein kiitteli kiinnostuksesta RMC:tä kohtaan.
France Bleu, Pays de Savoie 95,2, kuului 30.8., mutta valitettavasti vain ketjuohjelmalla. Aseman insinööri kyllä vakuutti, että olen kuullut nimenomaan heidän asemaa, mutta kysymykseeni mahdollisesta paikallisesta vastasi, että sillä aikavälillä ohjelma tulee Pariisista. Joten ainoastaan QSL-kisaan kelpaa tämä vastaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti