torstai 4. maaliskuuta 2021

Vastauksia

 Kelit ovat viime viikkoina olleet lähes poikki, tosin kuunteluakaan ei ole ollut paljoa. Vastauksia sitä vastoin on tullut kiitettävästi:

Radio Mambí, Santiago de Cuba 1280, kuului 15.2. Kuuba ja etenkin Santiago de Cuba kelillä ensin pätkällä omaa ohjelmaa ja sitten Radio Revolución releoinnilla. Aseman yksi kuuluttaja vastasi messengerin kautta.

Radio Titán, Palma Soriano 1300, saman aamun sieppaus, vain Radio Revolución releointia. Messengerin kautta vastaus aseman sivujen kautta ja toinen vielä perusteellisempi vastaus aseman eräältä toimihenkilöltä, johon raporttini tuntui todella "kolahtavan". Facebook kaveruuspyyntö, kuvapyyntö minusta vaimon kanssa ym. Asiaan varmaan osalta vaikutti, että kerroin että nuoruudessamme olimme Kuubassa Brigada Nordican kanssa kuukauden. Hienoa että vastaukset eivät aina ole luokkaa "kiitos kuuntelusta, asema todella on meidän".

Radio Reloj, Boyacá 1090, tammikuun 17. päivän Ison Jytkyn Kolumbia keleillä kuului tämä melko vaikealta taajuudelta. Aseman johtaja vastasi kolmannella yrityksellä ja halusi videon kaupungista, jossa heitä kuunnellaan julkaistavaksi heidän sosiaalisessa mediassa.   




KXRB Sioux Falls 1140, tämä kuului jo alkusyksystä kotona hyvin. Vastaus ei aivan heti irronnut, mutta nyt oikea henkilö sattui lukemaan raporttini ja vastasi ystävällisesti.

WQFG689 Jersey City 1710, tammikuun puolivälissä kuului tämä TIS-asema suhteellisen hyvin ja vastasi erittäin hyvin oikealla QSL-kirjeellä, sähköisesti tietenkin.



Radio Nacional Andalucía, Malaga 729, e-QSL.

RNE5 Alicante 936, e-QSL.

RNE5 Huelva 1098, email asemalta suoraan ja José Antoniolta e-QSL.

RNE5 Bilbao 1305, e-QSL. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti