lauantai 4. syyskuuta 2021

Vastauksia

 Elokuun kuunteluista on muutamia vastauksia tullut, jotkut asemat ovat vielä odotuslistalla saisiko niiltäkin ongittua QSL:n.

Rádio América, Belo Horizonte 750, tämä verrattain yleinen asema kuului eräänä yönä mahtisignaalilla ja vastasi messengerin kautta.

Rádio Boa Vontade, Rio de Janeiro 940, yksi yleisimpiä brasseja tuli nyt vasta raportoitua. Ystävällinen email vastaus pienen  odottelun jälkeen.

La Voz de Melo, Melo 1340, tämä oli elokuussa yllätysasema, kun kuului useana yönä pitkään ja ajoittain hyvinkin. Kunnon id:n löytäminen tuotti kuitenkin jonkin verran työtä, mutta hyvinkuuluvia mainoksia tarjosin asemalle, ja ne kyllä tunnistettiin hyvän kirjoitetun raportin lisäksi. Ensin lyhyt email kuittaus ja vähän myöhemmin pitkähkö asiallinen messenger viesti aseman kuuluttajalta.

Cope El Ferrol, El Ferrol 837, uudella, nyt n. 450 pitkällä La Plata langalla, myös espanjalaiset kuuluvat hyvin. Tämä suhteellisen harvinainen Cope kuului kolmena peräkkäisenä yönä, ja yhtenä vallan puhtaasti. Vastasi emaililla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti