perjantai 22. syyskuuta 2023

WhatsApp vastauksia

WhatsApp on osoittautunut oivaksi keinoksi saada asemilta vastauksia. Kaikille ei tosin toimivaa numeroa löydy, mutta aika useille kuitenkin. Seuraavat kaikki WA:lla:

Radio Huesca 1080, helppo kuulla mutta minulle ei meinannut millään vastata. Nyt yritin WhatsAppia, ja se toimi nopeasti. Asiallinen verifiointi tuli ja jopa breikin toimittajan nimi kerrottiin.


Lisäksi uusien raporttien puuttuessa tuli yritettyä vähän vanhempaa:
Rádio Novo Tempo, Belém 1080, kuului jo 2016, mutta ei useista yrityksistä huolimatta vastannut. Nyt WhatsApp tärppäsi nopeasti. Ilmoittivat, että eivät enää lähetä AM:lla. 


Radio Novo Tempo, Nova Odessa, Campinas 830, kuului 18.9. melko hyvin vartin verran ensimmäistä kertaa Suomessa. Ystävällinen verifiointi tuli nopeasti. On siis myös FFF.


Cope Castellón 1053
, tämä on melko vaikea kuulla, mutta 15.8. kuului siedettävästi. Vastauksen saaminenkaan ei ollut aivan helppoa, sähköposteihin ei reagoitu eikä messenger viestä avattu. Piti siis yrittää WhatsAppia, joka sekään ei heti toiminut, mutta sitten yllätti vastaamalla. Vastauksen laatu ei kyllä päätä huimaa, mutta verifioiva on.


Rádio Terra AM, Osasco 1330, kuuluu aika usein, mutta vastaukset tiukassa. Nyt vastaus kuitenkin tuli, aseman f-book sivut näyttävät pääosin olevan ohjelman "Estão Sucesso" toimittajan hallinnoimia ja puhelinnumero on myös hänen oma. 


 Lattarijahdissa osui eteen aluksi vähän kuummastusta herättänyt asema:
Radio Eule, Munich 1500, joka kuului asemakuulutuksen aikaan oikein hyvin. Tuli raportoitua ja vastasi mukavalla e-QSL- kortilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti